Kald agurksuppe i Yonanas

Ingrediensene til agurksuppe

Jeg tenkte at det må gå an å lage andre ting en fruktdesserter i «Yonanasen» så jeg ville prøve meg på en kald agurksuppe.

På bildet til venstre ser du det jeg trodde skulle være ingrdiensene. Det skal kjøres igjennom «kvernen» er en frossen agurk i terninger (det skulle ikke forundre meg om du også kan bruke kjøleskapskald fersk), en grillet og rensket paprika (fåes på glass) og en liten sjalottløk. Jeg bgynte med paprikaen, deretter løken og til slutt agurken, fordi det lønner seg å ta de «skitneste» ingrediensene først, agurken «renser» maskinen og gjør den lettere å rengjøre

Resultatet med en krabbeklo til pynt

Ingredienser som blandes i etter at den er ferdig er sitron og peppersaus og det jeg ikke tenkte på da jeg tok bildet er salt og pepper. Det heles toppes med en teskje rømme, og siden jeg hadde krabbe i kjøleskapet, en knekt krabbeklo på toppen.

Ett lite tips til slutt er å ikke hakke paprikaen i maskinen det gjorde at den ble rød inni og det ble ekstra arbeid å få den ren.

11 thoughts on “Kald agurksuppe i Yonanas

 1. Tilbaketråkk: hydroxychloroquine over the counter in canada

 2. Tilbaketråkk: states banning hydroxychloroquine

 3. Tilbaketråkk: hydroxychloroquine for human malarial

 4. Tilbaketråkk: hydroxychloroquine canada online only

 5. Tilbaketråkk: ivermectil coupons cvs

 6. Tilbaketråkk: stromectol

 7. Tilbaketråkk: splitting priligy pills in half

 8. Tilbaketråkk: stromectol teva 3109

 9. Tilbaketråkk: stromectol cure std

 10. Tilbaketråkk: ivermectin 12

 11. Tilbaketråkk: ivermectin stromectol reviews